Din väg till hälsa på alla plan

Kinesiologi är ett sätt att kommunicera med nervsystemet via musklerna och finna var obalanserna, spänningarna eller blockeringarna ligger dvs. om problemet är:


Strukturellt: ex. leder, senor, lymfa, inre organ, allt som handlar om kroppens uppbyggnad.

Näringsmässigt: ex. mineraler, vitaminer, aminosyror, örter, kosten. Allt som handlar om näring och kroppens byggstenar.

Energimässigt: akupunktursystemet, chakrasystemet, auran, mentala processer och känsloliv.


När man kommit fram till grundorsaken av problemet så finns det olika behandlingstekniker en kinesiolog använder sig av beroende på vilket plan det ligger på ex.


Strukturellt: massage av triggerpunkter, bindväv, massagetekniker för att påverka muskelspolar och senorgan, käkled, nacke, stretching, kraniosakral terapi.


Energi: behandling av akupunkturpunkter, meridianer och chakror, access bars, aurarensning/balansering, chakramassager, healing.


Näring: kollar behov av olika kosttillskott, vitaminer, mineraler, aminosyror, fetter och örter. Allergier av olika slag, kostråd.


Mentalt: visualiseringar, massage av olika punkter på huvud och kropp som påverkar det autonoma nervsystemet, andningsövningar, psykologisk akupraktik (PAP) - en behandling som hjälper dig att prioritera i livet- att hitta det du vill sluta med och se vad du vill ha istället. Den löser upp knutar av fysisk stress i dåtid, släpper psykiskt jobbiga känslor i nutid och lyfter bort mentala hinder för framtiden.